Bericht versturen
NEWS
Huis > news > Bedrijfnieuws ongeveer Wat werken de Voordelen van Turnstiles met de Apparaten van de Gezichtserkenning?
EVENTS
Contacteer ons

Wat werken de Voordelen van Turnstiles met de Apparaten van de Gezichtserkenning?

2023-05-15

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat werken de Voordelen van Turnstiles met de Apparaten van de Gezichtserkenning?

Wat werken de Voordelen van Turnstiles met de Apparaten van de Gezichtserkenning?

 

Tegenwoordig, aangezien vele steden slimme gemeenschappen, slimme gebouwen, enz. blijven opbouwen, voet worden turnstiles populair. Ondertussen, met de ontwikkeling van de technologie van de gezichtserkenning de laatste jaren, heeft zijn toepassing in toegangsbeheersysteem ook meer aandacht krijgen. Turnstiles die met diverse apparaten van de gezichtserkenning werken zijn in de markt te voorschijn gekomen en populair voor een periode geweest. Wat werken de voordelen van turnstiles met de apparaten van de gezichtserkenning?

laatste bedrijfsnieuws over Wat werken de Voordelen van Turnstiles met de Apparaten van de Gezichtserkenning?  0

1. De identificatieprestaties van het apparaat van de gezichtserkenning zijn beter. De technologie van de gezichtserkenning kan identiteitverificatie nauwkeuriger en betrouwbaar maken, en kan ook de situatie vermijden die de voetgangers vergeten om Identiteitskaart te brengen om te verifiëren en turnstiles openen niet.

2. De veiligheidsrang van turnstiles die met de apparaten van de gezichtserkenning is werken veel hoger. Door vergelijking van voetgezichten met gezichtsgegevens in het systeem, zal het systeem van de gezichtserkenning beoordelen of de voetgangers de autorisatie hebben om turnstiles over te gaan, die voetgangers kunnen vermijden gebruikend valse identiteit om turnstiles te verifiëren en over te gaan. De gezichtserkenning kan ook verifiëren of de voetganger misdadig is om potentieel gevaar te verminderen.

3. Turnstiles die met het apparaat van de gezichtserkenning is werken geschikter. Wanneer de voetgangers hun identiteit moeten verifiëren, te hoeven zij niet om het apparaat van de gezichtserkenning te raken, die niet alleen hygiëne-eis ontmoeten, maar ook te verbeteren identificatie en passagesnelheid.

laatste bedrijfsnieuws over Wat werken de Voordelen van Turnstiles met de Apparaten van de Gezichtserkenning?  1

4. Turnstiles die met de apparaten van de gezichtserkenning kunnen werken bezitsbeheer intelligenter maken. Het apparaat van de gezichtserkenning kan het gezicht van voetgangers in daadwerkelijke toepassingsgelegenheden sorteren beoordelen en identificeren, die niet alleen het overeenkomstige bezitspersoneel kunnen laten gezagsbeheer bereiken, maar ook het bezitsbeheer geschikter, efficiënt en intelligent maken.

5. Turnstiles die met de apparaten van de gezichtserkenning kunnen werken ondernemingen helpen, realiseren de scholen en andere plaatsen opkomst en betaling door gezichtserkenning. De opkomst en de betaling door gezichtserkenning zullen één van de toepassingstendens van wetenschap en technologische ontwikkeling in de toekomst zijn. Turnstiles die met de apparaten van de gezichtserkenning werken zullen opkomst en betaling door wijder gebruikte gezichtserkenning verrichten.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Turnstile van de snelheidspoort Leverancier. Copyright © 2023 barrier-turnstile.com . Alle rechten voorbehoudena.